De Hollandse Nieuwe

Musicalgroep

Over Ons

Wij zijn een jonge musicalgroep, opgericht in januari 2014 en we hebben de officiële doelsteling "het ten tonele brengen van muziektheater". Wij hebben onszelf daarbij de belangrijke taak toebedeeld om het publiek te laten genieten en te laten lachen. Dit doen we met vernieuwende eigen producties, vol bekende (Nederlandse) liedjes. De groep bestaat uit creatieve en ervaren theatermensen.

Naast voorstellingen in het theater komen wij ook graag op locatie. Want De Hollandse Nieuwe zorgt overal voor kostelijk vermaak en gegarandeerd een geboeid publiek. Een optreden kan van inhoud verschillen, al naar gelang de wensen en mogelijkheden van de klant; van een hele musical tot een liedjes programma op maat. Wij kunnen geboekt worden voor bijvoorbeeld; events, openingen, bedrijfsfeesten, dinnershows, zorginstellingen, braderiën, etc.

Wij doen ook graag maatschappelijke projecten met doelgroepen, zoals een liedjes workshop of theater maken met ouderen, eventueel in samenwerking met scholen en verenigingen uit de buurt. We doen of helpen graag bij de organisatie van speciale projecten, denk daarbij bijvoobeeld aan het aanvragen van subsidies, contacten leggen in de buurt, etc.

Voor informatie kunt u mailen naar r.a.hogewoning@gmail.com of bellen naar 06-25064014