Logo
Home Over ons Musical & Concerten Tickets Boekingen Nieuws & Agenda

Musical & Concerten

Dinnershow De Hollandse Nieuwe & Four Reasons | 16 april 2017 om 17:30uur | Leiden

Uniek uitje in Leiden! Four Reasons en De Hollandse Nieuwe presenteren u de Dinnershow!

Bij aanvang van de Dinnershow zult u ontvangen worden door de marktkooplui van de Dappermarkt uit 1975. Zij zullen hun lief en leed met u delen als het gaat om de plannen van de gemeente rondom de stadsvernieuwing. Of kunnen we beter zeggen "StadsvernieLing"? De Dappermarkt de Musical zit vol met bekende Amsterdamse en Nederlandse meezingers!

Na het voorgerecht gaat u wat heel anders beleven. We bevinden ons namelijk op de PAAZ, een psychiatrische afdeling waar zuster Stevia de scepter zwaait. Echt stil zijn de bewoners niet want dat is ook wel een beetje moeilijk als je Jules de la Tourette heet. Om de ergernis bij omwonenden te dimmen moet er wel iets gebeuren dus! Deze musical zit vol met heerlijke, Nederlandse, bekende liedjes.

Na het hoofdgerecht nemen we u tijdens "Hutspot, de Musical - een KlapStuk!" mee naar het leven in een Leids buurthuis in de jaren 80. Het is bijna 3 oktober en dat moet gevierd worden! Maar hoe doe je dat als de kas zo leeg is dat je de bodem kunt zien? Deze Leidse musical zit vol met Leidse en Nederlandse bekende liedjes!

Na het nagerecht staat "Voetjes van de dansvloer" op het programma! Disco dansen met de cast!

Bestel je kaarten via info@de-hollandsenieuwe.nl of koop ze bij 4 Reasons Lange Mare 43 Leiden.
Kaarten 35 Euro /st inclusief welkomstdrankje, 3-gangen menu (vlees, vis of vegetarisch) , Entertainment (musical, comedy), Voetjes van de dansvloer.

Hutspot, de Musical - een KlapStuk

Hutspot, de Musical - een KlapStuk is de productie waar De Hollandse Nieuwe in het najaar van 2016 mee op de planken staat. Het is een eigen gemaakte productie waarin Leiden centraal staat.

Het speelt zich af in de jaren 80 in een echt Leids buurthuis. In die tijd moesten er plannen verzonnen worden voor de meelfabriek, maar de buurthuis-stamgasten moeten ook plannen verzinnen om geld in het laatje te krijgen om naar 3 oktober te gaan. En ondertussen worden er blauwtjes gelopen, zijn er scheidingen en bruiloften op stapel en wordt er bingo gespeeld.

Kortom 1 groot hilarisch spektakel vol met bekende Nederlandse en Leidse liedjes die onder begeleiding van live muziek gezongen worden. Meezingen mag uiteraard!

De cast bestaat uit: Margreet Schuemie, Henk van Heuzen, Maarten Pieter Bakker, Esther Oudendorp, André Smit, Jeffrey Brugman, Mandy Wolvers, Simone Nederstigt, Gwen Bank, Arie, Rhea van Kempen, Marianne Leyfeldt en Rosanne Hogewoning

Meer ionformatie bel met 06-25064014 of info@de-hollandsenieuwe.nl

De Dappermarkt, de Musical

De productie van 2014 heet `de Dappermarkt, de Musical`. De musical is gebaseerd op één van de vele verhalen rondom de Dappermarkt.
De Dappermarkt is één van de drukst bezochte markten in Amsterdam.
Met een flinke creatieve draai is het waargebeurde verhaal, rondom de plannen voor stadsvernieuwing in 1975, een humoristische en vrolijke musical geworden. Door de gezellige meezingers en de eigentijdse humor biedt `de Dappermarkt, de Musical` top entertainment voor jong en oud.

Vanaf het najaar 2014 is deze productie in het theater en kunnen bedrijven en organisaties deze musical boeken voor een theater in de buurt of op locatie.

 

 

Op de facebook pagina De Hollandse Nieuwe een preview van de cast en de voorstelling gegeven in het Tropentheater Amsterdam.

Concerten op maat

De Hollandse Nieuwe geeft naast voorstellingen in het theater ook concerten op maat. Deze concerten worden veelal gegeven bij bedrijven, zorginstellingen, etc. Met De Hollandse Nieuwe bent u verzekerd van een gezellige middag of avond voor uw werknemers, bewoners, bezoekers etc. Uiteraard kunnen wij ook voor u op zoek naar een geschikte locatie.

De Hollandse Nieuwe kent een breed repertoire. Naast Nederlandse meezingers kunnen wij opera, operette en musical aan het programma toevoegen.
De muzikale begeleiding is afhankelijk van het programma en kan bestaan uit een pianist of een band met keyboard, drum en bas en- of accordeon.

 
Contact: info@de-hollandsenieuwe.nl of 06-25064014

© 2014-2017 Rosanne Hogewoning, Alle rechten voorbehouden