Logo
Home Over ons Musical & Concerten Tickets Boekingen Nieuws & Agenda

Boekingen

Met De Hollandse Nieuwe kunnen we alle kanten op. Letterlijk en figuurlijk.
Een greep uit de mogelijkheden:

Musical op locatie

Bestaat uw bedrijf zoveel jaar en wilt u een bijzonder personeelsfeestje organiseren? Wilt u iets bijzonders doen met de leerlingen van uw school? We kunnen voor u in een theater in de buurt de voorstelling "de Dappermarkt, de Musical" geven. Het theater is dan exclusief voor uw bedrijf, school, etc. beschikbaar. U kunt bij ons aangeven welk theater uw voorkeur heeft maar wij kunnen ook voor u op zoek gaan naar een geschikt theater voor uw gezelschap.

Wij zorgen voor het totaal pakket en u hoeft alleen maar zelf de uitnodigingen te verzorgen. De kosten van de voorstelling zijn mede afhankelijk van de kosten van het theater.

We kunnen dit concept ook toepassen op een alternatieve locatie, bijvoorbeeld in een aula of zaal. Ook hier zijn de kosten afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld de muzikale begeleiding verzorgt door een band of alleen een pianist? Welke apparatuur is er aanwezig of moet gehuurd worden? Etc.

Wij kunnen de mogelijkheden van de locatie onderzoeken, zo nodig apparatuur regelen en u een aanbieding doen. Wij komen graag naar u toe!

Concerten op locatie

Op bijna iedere locatie kan een concert gegeven worden. Is er bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid binnen uw bedrijf of geeft u een receptie voor een jubilerende werknemer? Moet er een gezellige middag voor de bewoners van het verzorgingshuis georganiseerd worden? Bestaat het winkelcentrum zoveel jaar? De wensen van de organisatie staan centraal bij de invulling van het programma. Zowel Nederlandse meezingers als opera, operette en musical kunnen in het programma worden verwerkt.

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Voor een prijs indicatie kunt een contact met ons opnemen. Wij doen u graag een mooi voorstel.

Contact

Voor al uw vragen en reserveren kun u contact opnemen met Rosanne Hogewoning via email info@de-hollandsenieuwe.nl of telefonisch 06-25064014

 
Contact: info@de-hollandsenieuwe.nl of 06-25064014

© 2014-2017 Rosanne Hogewoning, Alle rechten voorbehouden