Logo
Home Over ons Musical & Concerten Tickets Boekingen Nieuws & Agenda

Tickets

Dinnershow De Hollandse Nieuwe & Four Reasons | 16 april 2017 om 17:30uur | Leiden

Uniek uitje in Leiden! Four Reasons en De Hollandse Nieuwe presenteren u de Dinnershow!

Bij aanvang van de Dinnershow zult u ontvangen worden door de marktkooplui van de Dappermarkt uit 1975. Zij zullen hun lief en leed met u delen als het gaat om de plannen van de gemeente rondom de stadsvernieuwing. Of kunnen we beter zeggen "StadsvernieLing"? De Dappermarkt de Musical zit vol met bekende Amsterdamse en Nederlandse meezingers!

Na het voorgerecht gaat u wat heel anders beleven. We bevinden ons namelijk op de PAAZ, een psychiatrische afdeling waar zuster Stevia de scepter zwaait. Echt stil zijn de bewoners niet want dat is ook wel een beetje moeilijk als je Jules de la Tourette heet. Om de ergernis bij omwonenden te dimmen moet er wel iets gebeuren dus! Deze musical zit vol met heerlijke, Nederlandse, bekende liedjes.

Na het hoofdgerecht nemen we u tijdens "Hutspot, de Musical - een KlapStuk!" mee naar het leven in een Leids buurthuis in de jaren 80. Het is bijna 3 oktober en dat moet gevierd worden! Maar hoe doe je dat als de kas zo leeg is dat je de bodem kunt zien? Deze Leidse musical zit vol met Leidse en Nederlandse bekende liedjes!

Na het nagerecht staat "Voetjes van de dansvloer" op het programma! Disco dansen met de cast!

Bestel je kaarten via info@de-hollandsenieuwe.nl of koop ze bij 4 Reasons Lange Mare 43 Leiden.
Kaarten 35 Euro /st inclusief welkomstdrankje, 3-gangen menu (vlees, vis of vegetarisch) , Entertainment (musical, comedy), Voetjes van de dansvloer.

 

Hutspot, de Musical - een KlapStuk

Hutspot, de Musical - een KlapStuk is de productie waar De Hollandse Nieuwe in het najaar van 2016 mee op de planken staat. Het is een eigen gemaakte productie waarin Leiden centraal staat.

Het speelt zich af in de jaren 80 in een echt Leids buurthuis. In die tijd moesten er plannen verzonnen worden voor de meelfabriek, maar de buurthuis-stamgasten moeten ook plannen verzinnen om geld in het laatje te krijgen om naar 3 oktober te gaan. En ondertussen worden er blauwtjes gelopen, zijn er scheidingen en bruiloften op stapel en wordt er bingo gespeeld.

Kortom 1 groot hilarisch spektakel vol met bekende Nederlandse en Leidse liedjes die onder begeleiding van live muziek gezongen worden. Meezingen mag uiteraard!

De cast bestaat uit:
Margreet Schuemie, Henk van Heuzen, Maarten Pieter Bakker, Esther Oudendorp, André Smit, Jeffrey Brugman, Mandy Wolvers, Simone Nederstigt, Gwen Bank, Arie, Rhea van Kempen, Marianne Leyfeldt en Rosanne Hogewoning.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosanne Hogewoning: info@de-hollandsenieuwe.nl of 06-25064014

 

 

Dappermarkt De Musical

Poster De Dappermarkt De Musical, Premiere 11 oktober 2014 tropen Theater Amsterdam
De Dappermarkt is één van de drukst bezochte markten in Amsterdam. Met een flinke creatieve draai is het waargebeurde verhaal, rondom de plannen voor stadsvernieuwing in 1975, een humoristische en vrolijke musical geworden. Door de gezellige meezingers en de eigentijdse humor biedt `de Dappermarkt, de Musical` top entertainment voor jong en oud.

De Musical de dappermarkt is te boeken op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosanne Hogewoning: info@de-hollandsenieuwe.nl of 06-25064014

 
Contact: info@de-hollandsenieuwe.nl of 06-25064014

© 2014-2017 Rosanne Hogewoning, Alle rechten voorbehouden